نمایش جزئیات تور
قيمت /تور 13 روز كانادا ا (2 شب كبك+ 4 شب مونترال+4 شب تورنتو+ 2 شب نياگارا)نوروز 96 :
تاريخ رفت 27 اسفند 95

تركيش (تهران-استانبول-مونترال*تورنتو-استانبول-تهران) ساعت رفت : برنامه پرواز ساعت برگشت: برنامه پرواز
مسير تور
رديف به مدت اقامت توضيحات
1 تور 13 روز كانادا 12 شب 2 شب كبك+ 4 شب مونترال+4 شب تورنتو+ 2 شب نياگارا

تعرفه تور

تور 13 روز كانادا

نام هتل خدمات شهر منطقه هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته كودك 2 تا 12 سال با تخت كودك 2 تا 5 سال بدون تخت نوزاد كمتر از 2 سال
Hôtel Le Bonne Entente
BB كبك Chemin Sainte-foy 25,980,000 تومان 34,980,000 تومان 21,980,000 تومان 17,980,000 تومان 7,990,000 تومان
InterContinental Montreal
BB مونترال Rue Saint-Antoine O 25,980,000 تومان 34,980,000 تومان 21,980,000 تومان 17,980,000 تومان 7,990,000 تومان
Sheraton Toronto
BB تورنتو Queen St W 25,980,000 تومان 34,980,000 تومان 21,980,000 تومان 17,980,000 تومان 7,990,000 تومان
Marriott on the falls
BB آبشار نياگارا Fallsview Blvd 25,980,000 تومان 34,980,000 تومان 21,980,000 تومان 17,980,000 تومان 7,990,000 تومان
هوايي turkish (تهران-استانبول-مونترال*تورنتو-استانبول-تهران)
مدت اقامت: 12 شب
تاريخ شروع: 1395/12/27
اعتبار تا: -

خدمات آژانس :

  • ترانسفر فرودگاهي با اتوبوس ترانسفر بين شهري با پرواز داخلي
  • ليدرفارسي زبان از مبدا
  • ويزا توريستي انفرادي مكرر ورود (Multiple) (كانادا 5 ساله )
  • بيمه مسافرتي
  • گشت تمام روز درون شهري با ناهار (يك روز گشت كامل شهري به همراه تمامي ورودي ها در هر شهر)

مدارك لازم :

  • اصل پاسپورت
  • پاسپورت امضا شده، با توجه به اينكه سفارت كانادا مدت اعتبار ويزا را مطابق با ميزان اعتبار پاسپورت صادر ميكند، جهت صدور ويزاي 5 ساله حتما بايد پاسپورت خود را قبل از رفتن به سفارت جهت مصاحبه تعويض نماييد تا حداكثر اعتبار لازم را داشته باشد
  • تمام پاسپورتهاي قديمي كه ويزاهاي معتبر همچون: كشورهاي شنگن، انگلستان، استراليا، كانادا و امريكا در ان درج شده است
  • جهت اقدام براي ويزاي كانادا داشتن حداقل يك ويزا از كشورهاي معتبر مورد اشاره، با مهر ورود و خروج طي سه سال گذشته، الزامي است
  • شناسنامه (اصل و دو سري ترجمه تمام صفحات)/li>
  • كارت پايان خدمت (يك سري ترجمه شده)
  • كارت ملي (دو سري ترجمه شده)
  • عكس (3 قطعه عكس 4.5×3.5 جديد و 2 قطعه عكس 5×5 جديد رنگي، پشت زمينه روشن و تمام رخ)
  • سند ازدواج (دو سري ترجمه شده)
  • مدارك شغلي (اصل و دو سري ترجمه مدارك شغلي شامل جواز كسب، آگهي روزنامه رسمي و آخرين تغييرات شركت، پروانه مطب/وكالت، حكم استخدام، اشتغال به تحصيل و.../ قرارداد كار بين كارفرما و متقاضي با ذكر سمت/ زمان آغاز كار و مدت اعتبار آن/ آخرين فيش حقوقي)
  • بيمه تامين اجتماعي (اصل و دو سري ترجمه برگ سوابق بيمه كه در سربرگ سازمان تامين اجتماعي با مهر صادر گرديده است، كه محل بيمه شدن بايد مرتبط با مدارك شغلي ارائه شده باشد، به همراه يك كپي از هريك)
  • گردش حساب (مربوط به دوره سه ماهه قبل از تاريخ مصاحبه در هر سفارت)
  • گواهي تمكن مالي (دو سري گواهي تمكن مالي با حداقل 50 ميليون تومان موجودي براي هر نفر و مهر شده به صورت انگليسي كه توسط شعب ارزي يا امور بين‌الملل بانك صادر گرديده باشد)
  • سند ملكي (اصل و دو سري ترجمه سند ملكي زمين، باغ و... كه به نام فرد متقاضي يا همسر وي مي‌باشد)
  • ضمانت نامه (به مبلغ 50 ميليون تومان يا 40 ميليون تومان نقد، براي هر مسافر)
  • پيش پرداخت (50 درصد كل مبلغ تور در زمان ثبت نام)
  • اجازه خروج (براي فرزندان زير 18 سال: در صورتي كه فرزندان هركدام به طور جداگانه با پدر يا مادر سفر مي‌كنند، اجازه خروج هر يك از طرفين (ولي غايب)، به صورت محضري و ترجمه شده همراه با مهر وزارت امور خارجه الزامي مي‌باشد)

فرم درخواست تور

فرم درخواست تور

كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ستاره الماس هالي محفوظ مي باشد.